El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Recursos acadèmics

Fonts estadístiques

ACNielsen EDI

Internacional

Empresa que controla el taquillatge de més de 30.000 sales de països com ara Espanya, Estats Units, Argentina, Mèxic, Austràlia, Canadà, França, Alemanya i el Regne Unit. En el web s’ofereixen algunes dades comparatives de taquilla.

African Internet Connectivity: Maps and Tables

Internacional

Informe sobre les telecomunicacions i les tecnologies de la informació a l'Àfrica; ofereix mapes i taules estadístiques sobre la implantació d'Internet en el continent.

AIMC: Censo de Salas de Cine

Espanya

Versió en PDF de l'última edició publicada d'aquest estudi realitzat per l'Asociación para la Investigación de Medios de Comunicación, en col·laboració amb les empreses Distel, Movierecord i RMB España Multimedia.

AIMC: Estudio General de Medios (EGM)

Espanya

El principal estudi d'audiència de la ràdio, la premsa i la televisió a Espanya. En el web es descriu la metodologia utilitzada en aquest estudi i es pot consultar un resum de les dades corresponents a l'any actual, després d'un registre previ. També s'hi poden trobar dades estadístiques sobre cinema, Internet i televisió local.

AIMC: Marco General de los Medios en España

Espanya

L'AIMC ofereix gratuïtament aquest informe sobre consum de mitjans a Espanya, elaborat a partir de les dades de l'EGM del 1999 en comparació amb les dades d'anys anteriors. Es compon essencialment de gràfics i taules estadístiques (en format PDF) sobre l'evolució de les audiències, el tipus de consum, els equipaments a les llars, etc.